Returnering og ombytning

Hos WoodMe har du 60 dages returret, så du med ro i sindet kan finde et flot ur til en du holder af. Uret leveres i en flot trææske som beskytter uret.

Vi ønsker selvfølgelig at du skal være tilfreds med dine varer. Derfor giver vi dig altid 60 dages fri returret, fra den dag du har modtaget din bestilling. Det eneste krav til dig er, at varen kommer tilbage i samme stand og ikke har været brugt.

Medsend ALTID original emballage og faktuarkopi. Hvis du mod forventning, skulle have fået en forkert vare leveret, eller hvis der skulle være fejl på varen, refunderer vi selvfølgelig for returportoen.

I pakken bedes du vedlægge et notat, hvor du forklarer hvorfor du ønsker at returnere varen, eller hvad du vil ombytte til. Skriv gerne på vedlagte faktura.

Adresse til returnering:
WoodMe Denmark
Marielystvej 70
6000 Kolding
info@woodme.dk

Returpakken kan afleveres af fragtfirmaet i pakkeboks på adressen. Send ikke pakken til omkringliggende pakkebokse.

Fortryder du dit køb

Send os hurtigst muligt en mail og annuller ordren. Er pakken afsendt kan du fortryde købet ved at nægte at modtage varen.

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. Beløbet bliver overført til det kort du har betalt med, når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til reglerne for fortrydelse.

OBS!

Det er dig som kunde, som har det økonomiske ansvar for at din returnering kommer frem til os.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.