Vores historie

 

Gratis fragt

Altid gratis fragt og 60 dages fuld returret. Vi anvender bionedbrydeligt fyld fremstillet af majs til forsendelse.

100% naturlige

Fremstillet af naturligt træ, uden brug af kunstige eller giftige stoffer.

Håndlavede ure

Håndsamlede unikke træure, isat Japansk kvalitets Quartz urværk.

Plant et træ

For hvert solgt ur, planter vi et træ. En holdning til miljøet og en bæredygtig verden afspejles i vores ure.

Om os

En iværksætters drøm skabt ud af en passion for træ og fornemmelse for design i en bæredygtig verden

Træ ure fra WoodMe er dansk designede, unikke kvalitetsure.

Med base i Kolding, Danmark, bliver WoodMe urene designet med baggrund i unikt skandinavisk design krydret med smukke træsorter og inspiration fra den store verden.

Træ ure er ikke blot smukt og personligt håndværk skabt til ur-entusiaster! Det er holdbare, miljøvenlige ure, som hver dag vil give dig oplevelsen af at eje og bære noget unikt. Følelsen af et varmt træ ur mod huden bør enhver opleve. WoodMe urene lever og ånder sammen med dig.

Kolding iværksætter Kim Mathiasen er personen bag WoodMe træ urene. Gennem sin opvækst i et snedkerværksted i Vestjylland, har iværksætteren fundet sin dybe passion for træ som materiale. De personlige ure skabt af træ, er kulminationen af denne passion, samt en stor interesse for design i en bæredygtig grøn verden.

Da træ er et levende naturprodukt, bliver ingen af urene helt identiske. Hvert ur er unikt på sin helt egen måde. Træet er uden kunstige eller giftige stoffer og derfor meget allergivenlige.

Urene produceres af 100% naturligt træ i varierende træsorter. Quartz urværket leveres af Japanske Miyota eller Seiko-Hattori, som begge er højt specialiserede i at levere mekaniske dele til urfabrikanter i hele verden.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp? Så kontakt os meget gerne.