Naturlige og unikke

De er fantastisk unikke og smukke. Ingen er identiske. Træ ure kommer i alle mulige stilarter. Urene fra WoodMe er dansk designede ure, skabt med inspiration fra skandinavisk stil, kombineret med smukt træ fra hele verden.

Træet der anvendes til vores ure, kommer fra en bred vifte af hårde træarter såsom bambus, sandeltræ, ceylon, valnød, zebratræ og koa. Disse træsorter findes i mange farver, fra helt lys til næsten sort. Fælles for dem er, at de alle er naturlige og unikke.

WoodMe urene fremstilles udelukkende af træ som ikke er nævnt på CITES liste over truede arter. CITES er den engelske forkortelse af Convention on International Trade in Endangered Species of Wild Fauna and Flora.

Fokus på 100% naturligt smukt træ
Fokus på teknologi. Japansk Miyota urværk
Viser mere end tiden

Holdbarhed og pleje – lad uret leve med dig.

Træ urets værste fjende er pludselige og store ændringer i temperatur og fugtforhold. Efterlader du dit træ ur i en varm sort bil på en sommerdag eller en fugtig kold vinternat. Så risikerer du at uret revner og tager skade. Træet kan ved disse forhold udvide sig eller krympe og derved skade glas og urværk.

Det bedste du kan gøre for dit træ ur er at bruge det jævnligt. Lad det leve med dig. Kroppens naturlige fugt og fedtstoffer skaber god balance for dit træ ur. Hvis du i en længere periode ikke bruger dit ur, så gem det i den medfølgende træ boks.

Træ uret er poleret og beskyttet mod lette vandsprøjt og smuds. Ønsker du at pleje og vedligeholde dit træ ur, anbefaler vi Tung olie eller citronolie påført med en blød bomuldsklud.

Træ ure er lavet med den miljøbevidste forbruger i tankerne.

Skønhed og entydighed er ikke træ urets eneste kendetegn. Vi fremstiller WoodMe træ ure og anvender kun nøje udvalgt materiale i vores designs. Meget af det træ der anvendes er kasseret træ eller affaldstræ fra træ- og møbelindustrien. Til fremstilling af et træ ur anvendes meget små stykker træ. Det betyder at udnyttelsen er rigtig høj. Et færdigt træ ur vejer typisk kun mellem 50-100 gram.
Kendetegnende for produktionen af træ ure, er derfor et meget lille ”CO2 footprint”. Dels pga. den høje udnyttelse af træet samt det faktum at træ som materiale er CO2 neutralt.

Allergivenligt, let og behageligt.

Der er flere fordele ved at vælge et WoodMe træ ur.
At bære et ur af træ, giver en let, varm og blød fornemmelse mod huden. Er du interesseret i det miljøvenlige aspekt, vil du nyde at bære et træ ur. Det er en smuk måde at hylde den naturlige verden. Træ er et allergivenligt materiale, som vil gavne alle med allergi over for visse metaller.