FANG NATURENS MAGI

DANSK DESIGNEDE TRÆUR

GØR EN FORSKEL MED ONE TREE PLANTED

DU PLANTER ET TRÆ MED DIT NYE UR

PERFEKTE BALANCE PÅ TVÆRS AF KØN

TRÆUR OG ARMÅND UDEN GRÆNSER

 • One Tree Planted Partner

  Du genplante et træ med dit køb

 • Gratis Forsendelse

  Til alle lande i EU på ordrer over 500 kr.

 • Bæredygtige Materiale

  100% naturligt træ

 • Din Tilfredshed Er Vores Prioritet

  30 dages returret og 2 års garanti

Ny hos Woodme Copenhagen

Woodme Horizon: A Symphony of Skies and Timeless Elegance

Omfavn horisontens grænseløse tiltrækning med Woodme Horizon. Fremstillet af unikt zebratræ og parret med en mat mørkeblå ægte læderrem, fanger dette ur den fredfyldte overgang, hvor jord møder himmel.

KØB DIN WOODME HORIZON HER

Gør en forskel ved hvert køb

One Tree Planted

Omfavn naturens skønhed med ure i træ! Vær en del af vores engagement i miljøet, og lær mere om vores nye skovrejsningspartner!

VELKOMMEN TIL WOODME COPENHAGEN

Med base i Danmark, København, er vores primære fokus at fremstille træure - ure, der blander funktion med naturens essens. Hvert Woodme-ur er indbegrebet af miljøvenlighed og design, omhyggeligt skabt af trærester, der omdanner genbrugsmaterialer til elegante statements. Derudover bliver der plantet et nyt træ for hvert solgt ur, hvilket viser vores dedikation til en grønnere planet. At bære vores træure betyder både stil og miljøforkæmpelse.

Anmeldelser

Virkelig flot ur og god service
Mit nye Woodme Orkide er et super flot ur, hurtig levering og i flot træ æske. Jeg fik svar på spørgsmål/kommentar indenfor få øjeblikke. Det vil være fint, hvis værktøj til justering af remmens størrelse også følger med - kan forstå, det er på tegnebrættet. Remmen var dog nem at justere. Jeg kan varmt anbefale Woodme.

Lis H.

Meget tilfreds

Er meget tilfreds og glad for mit ur fra woodme. Har nu brugt det daglige i et godt stykke tid uden nogen som helst problemer. Derudover en fremragende service og hurtig levering. Rigtig fin detalje, at uret blev leveret i en fin træ æske.

Leif

Rigtig lækkert ur og hurtig leveret

Rigtig lækkert ur og hurtig leveret. Bestilt Woodme Blue uret og er vild med både designet samt det at bære et træur. Kan klart anbefales

Kent

Fantastiske ure og god service!

Jeg er meget glad for min oplevelse med Woodme.dk. Jeg købte to ure - et til mig og et som gave til min mand. De blev leveret super hurtigt og de kom i meget flotte etuier - en perfekt gave! Både min mand og jeg er meget glade for vores nye ure, og vi anbefaler klart woodme.dk til alle, der har lyst til at give en original og elegant gave.

Dandara A.

Tilføj kundeanmeldelser og udtalelser for at vise din butiks glade kunder.

Forfatterens navn